Produse BIO - Leguminoase BIO | CUbio.ro

Familia Fabaceae, cunsocută mai degrabă sub denunirea de leguminoase, include fasolea, mazarea, nautul, lintea, etc. Acestea sunt unele dintre cele mai versatile şi hrănitoare alimente. Sărace în grăsimi, lipsite de colesterol, dar bogate în folați, potasiu, fier şi magneziu. Bogate fiind în proteine, leguminoasele reprezintă o alternativa sănătoasă la carne.

Leguminoasele sunt alimentele foarte hranitoare cu un continut extrem de bogat in proteine sanatoase. Acestea contin si fibre, vitamine si minerale si ne ofera un numar mare de beneficii pentru organism.

Leguminoasele sunt, de asemenea, extrem de hranitoare avand un continut bogat de glucide, oferind organismului un plus de energie. Ele sunt alimente foarte satioase mai ales pentru persoanele ce urmeaza o dieta de slabit. Mai mult decat atat, continutul ridicat de proteine inseamna ca aceste alimente sunt ideale mai ales pentru persoanele ce duc un stil de viata vegan sau vegetarian.

Citeste mai mult..

Foarte important de retinut este faptul ca leguminoasele au un continut bogat de minerale precum fier, calciu, fosfor, magneziu, iod si potasiu. Contin vitamine cum ar cele din grupa B ce ajuta la reglarea sistemului nervos si previn stresul, anxietatea si depresia.

Asa cum am mentionat, mai sus, leguminoasele sunt foarte importante pentru a avea un stil de viata sanatos, de aceea, Magazinul CUbio.ro ne va ajuta sa facem cea mai buna alegere, in privinta acestora!

Citeste mai mult..

Amaranth-ul este bogat in proteine, continand toti cei opt aminoacizi esentiali (inclusiv lizina, un aminoacid ce lipseste din aproape toate cerealele). Proteinele sunt importante pentru dezvoltarea si repararea celulelor, transmit semnale corpului, faciliteaza distribuirea substantelor in corp.

Nu numai cantitatea proteinelor este ridicata la amaranth-ul, dar si calitatea acestora. Prin continutul ridicat de lizina, rezulta o proteina vegetala de exceptie, proteina de amaranth fiind similara cu cea care se gaseste in produsele lactate. Avem asadar o sursa vegetala importata de proteine de calitate.

Intr-o cana de amaranth vom gasi si o cantitate mare de calciu, aproximativ 298 miligrame. Si la capitolul magneziu amaranth-ul sta foarte bine, intr-o cana de amaranth regasindu-se 500mg de magneziu.

Amaranth-ul este o uzina de nutrienti, cunoscut pentru capacitatile sale de a preveni numeroase afectiuni cronice precum diabetul, boli de inima, cancerul si atacul cerebral, dar si o sursa buna de acizi grași polinesaturați si contine vitamina E în cantități similare cu cele din uleiul de măsline.

Quinoa este o sursa de calciu importanta petru cresterea dintilor si oaselor santoase si a pielii. Acest tip de cereala poate fi consumata de catre cei care sunt alergici la grau si sufera de boala celiaca, intrucat nu contine gluten. Quinoa este o sursa minunata de fibre benefice pentru organism care ajuta la golirea mai usoara si tonifierea colonului.

Quinoa este bogata in vitamina B9, care intarzie imbatranirea creierului. Totodata, fierul continut de quinoa are rolul de a ajuta la eliberarea oxigenului in sange si de a mentine volumul creierului.

Mei-ul este bogat în complexul de vitamine B, magneziu, fier, potasiu, fosfor și este o sursă bună de fibre si proteine. Mei-ul nu conţine gluten, motiv pentru care poate fi consumat fără grijă de persoanele cu intoleranţă la gluten sau la alte cereale care provoacă alergii.

Mei-ul contine o cantitatea mare de magneziu şi siliciu astfel avand proprietatea de a proteja ţesuturile pentru a avea piele, buze, păr şi unghii sănătoase, în timp ce niacinul din mei  ajută la reducerea colesterolului. Conține și acid folic, necesar în producerea de noi celule, ca urmare esențial pentru gravide și pentru copiii mici tocmai pentru ca în cazul lor celulele noi se produc într-un ritm mai alert.

Saraca in calorii si grasimi, hrisca este un aliment ideal pentru persoanele care sufera de diabet. Hrisca contine substante chimice naturale care intaresc vasele capilare si reduc hemoragiile, ceea ce scade riscul de infarct si atac de cord la persoanele cu hipertensiune si diabet. In acelasi timp, hrisca imbunatateste circulatia sangelui la diabetici, prevenind distrugerea nervilor si celulelor musculare.

Manganul prezent in hrisca asigura sanatate structurii osoase prin formarea de enzime esentiale care stimuleaza dezvoltarea sistemului osos. Acest mineral este prezent si la formarea tesuturilor connective, la absorbtia calciului si la metabolizarea grasimilor si zaharului. Magneziul din hrisca este de asemenea benefic pentru oase si dinti, produce energie, faciliteaza absorbtia calciului si previne dezvoltarea osteoporozei.

Hrisca contine numerosi carbohidrati complexi, esentiali pentru cresterea parului. Zincul, vitaminele A si B din hrisca contribuie si ele la cresterea parului. In plus, vitamina B6 este foarte importanta pentru sanatatea parului, caruia ii ofera stralucire si fermitate.

Boabele de soia au efecte inhibitoare asupra celulor canceroase, inhibandu-le intr-o anumita masura cresterea si inmultirea. Printre aceste substante ce inhiba dezvoltarea si raspandirea celulelor canceroase se numara: inhibitorii de proteaza, fitatii, fitosterolii, saponinele, izoflavonele, fenolii, lecitina si acizii grasi omega-3.

Boabele de soia previn osteoporoza. Fitoestrogenii (isoflavonele) din boabele de soia au o actiune protectoare in ceea ce priveste structura osoasa, limitand resorbtia calciului din oase.

Boabele azuki sunt bogate in magneziu, potasiu, fier, zinc, cupru, mangan, acid folic, calciu si complexul de vitamine B. Conține puține calorii și grăsimi, este mai ușor de digerat decât alte tipuri de fasole și este adesea folosită în diete.

Boabele azuki este bogată în proteine şi este, în acelaşi timp, una dintre cele mai sărace în grăsimi tipuri de fasole. Conţine multe fibre, potasiu şi vitamine din gama B (tiamină, niacină, riboflavină), dar şi minerale precum fier, zinc şi magneziu. Este recunoscută pentru stimularea digestiei, dar şi ca o bună sursă de energie.

Boabele azuki ajuta in probleme cu aparatul urinar. Pentru a preveni si trata disfunctiile la  nivelul aparatului urinar se recomanda consumul a cel putin jumatate de cana de doua ori pe saptamana. Are efect diuretic si ajuta la tonifierea rinichilor tinand la distanta infectiile urinare.

Boabele rosii Kidney sunt foarte bogate in vitamina C, vitamina K, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, acid folic, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, cupru, seleniu,acizi grasi precum Omega 3 si 6, fibre si proteine.

Boabele rosii Kidney sunt  unele dintre cele mai bogate alimente  in antioxidanti, chiar mai bogate decat afinele sau ciresele. Astfel, un consum frecvent de boabe rosii Kidney ajuta corpul sa lupte impotriva radicalilor liberi si scade riscurile de cancer sau alte boli grave, mentinandu-ti tineretea mai mult timp!

Consumul deboabe rosii Kidney stimuleaza atentia si memoria, este deosebit de benefic in perioadele de suprasolicitare intelectuala, elimina insomniile, combate depresia, oboseala sau anxietatea si scade riscurile asociate bolii Alzheimer.

Fasolea neagra este foarte bogată în antioxidanti, culoarea ei neagră datorându-se unei substanțe numită antocianină, un adevarat combustibil pentru creier. Antioxidanţii întârzie procesul de îmbătrânire, accelerează refacerea celulelor, ajută sistemul imunitar să lupte cu bolile şi asigură un ten frumos.

Fasolea neagră este şi o sursă excelentă de magneziu, substanţă ce ajută la menţinerea unei tensiuni arteriale echilibrate, dar şi la stabilizarea fierului în organism, prevenind anemia. Are un conținut bogat de acid folic și un conținut scăzut de grăsimi.

Fasolea neagră este una dintre cele mai bune surse de molibden, mineral ce contribuie la metabolizarea glucidelor şi a grăsimilor. Mai mult decât atât, distruge sulful din alimente, ceea ce îl face un aliat de nădejde pentru cei care au o sensibilitate la sulf.

Fasolea alba este una din cele mai concentrate surse alimentare de molibden, fiind foarte important pentru sanatate. Molibdenul este necesar pentru fabricarea si activarea unor enzime cu rol detoxifiant, inclusiv adelhid oxidaza si sulfit oxidaza.

Fasolea alba este bogata in carbohidrati complecsi, proteine si fibre, fiind considerata un produs alimentar cu un indice glicemic scazut. 

Fasolea alba contine antioxidanti, substante care lupta impotriva bolilor si ajuta la mentinerea unei stari optime de sanatate. Antioxidantii protejeaza celulele de efectul radicalilor liberi, molecule instabile care distrug celulele. In afara de protectia oferita impotriva anumitor boli, radicalii liberi din fasolea alba previn imbatranirea prematura a pielii declansata de expunerea excesiva la soare. 

Fasolea alba are un continut ridicat de magneziu, un macromineral important care are o serie de functii cheie pentru organism.Magneziul sustine potentialul electric al membranelor nervoase si musculare si diminueaza stresul.

Fasolea Mung se poate gasi sub forma de pudra uscata, boabe, despicata, taitei din fasole si sub forma de boabe incoltite (ca cele folosite de regula in sendvisuri si salate).

Datorita densitatii sale nutritive ridicate, fasolea Mung este considerata utila in protejarea contra unor boli cronice, asociate cu varsta, printre care boala de inima, cancerul, diabetul si obezitatea.

Boabele de naut au un continut scazut de grasimi saturate si foarte putin colesterol si sodiu, nautul contine cantitati mari de folat  si mangan.

Boabele de naut sunt o sursa importanta de nutrienti. O caracteristica aparte a nautului este continutul ridicat de lecitina, benefica pentru memorie si pentru sanatatea creierului. Gasim in boabele de naut si acizii grasi esentiali, precum si o cantitate importanta de fibre. Bogat in proteine, ajuta la sustinerea sistemului muscular.

In componenţa boabelor de naut se regasesc vitamina B, fierul si acidul folic fiind  deosebit de bune pentru tratarea formelor uşoare şi moderate de anemie, dar şi pentru prevenirea acesteia.

Mazărea este o sursă de vitamina K, pe care organismul o foloseşte la fixarea calciului în oase. De asemenea, mazărea conţine vitamina B6, care previne eliminarea calciului din oase şi fragilizarea acestora.

Consumul de mazăre ţine sub control nivelul colesterolului negativ din sânge, ajută la reglarea tensiunii arteriale, previne excesul de greutate, previne puseurile de hipertensiune, tulburările de ritm cardiac şi infarctul.

Cous-cous-ul este unul dintre cele mai sanatoase produse pe baza de cereale. Sub forma de granule sferice din faina de grau dur, acesta contine multe vitamine, minerale si fibre.

Cous-cous-ul este un aliment nutritional benefic pentru vegetarieni: contine proteine, selenium, vitamine din complexul B-urilor (riboflavina, niacina si tiamina) benefice pentru dezvoltarea celulara, sistemul imunitar, energie.

Porumbul are efect impotriva stresului, ajuta la functionarea sistemului nervos, a muschilor, a inimii si la productia de globule rosii. Porumbul contine de asemenea un antioxidant important, vitamina E, care protejeaza impotriva artritei. Hidrocarburile cuprinse in porumb dau energie si nu permit depunerea grasimii. Glucidele continute in porumb asigura aproape 50% din necesarul corpului omenesc.

Consumul de porumb, sub diferite forme, reglează concentrația de glucoză în sânge, fiind de folos diabeticilor. Efectul detoxifiant al substanțelor din porumb ușurează efortul ficatului de neutralizare a substanțelor toxice, reducând considerabil riscul la insuficiențe și ciroze hepatice.

Graul bulgur este o sursa bogata de carbohidrati, care ofera energie, contine cateva fibre solubile, iar în procent de 90% se gasesc fibre insolubile, acestea fiind cele care ajuta alimentele sa treaca prin tractul digestiv si previn constipatia.

Graul bulgur este bogat in fier, fierul fiind cunoscut pentru transportul oxigenului în sange si este o componenta esentiala a enzimelor si proteinelor, ajutand la formarea colagenului care sustine pielea, muschii si sistemul imunitar.

Graul bulgur este si o buna sursa de magneziu (un mineral esential pentru o buna functionare a creierului si nervilor).

Lintea este o sursă bogată şi importantă de antioxidanţi care apără şi fortifică organismul, mai ales în cazul instalării afecţiunilor cardiovasculare.

Fiind bogată în fibre, lintea normalizează nivelul de colesterol din sânge, încetineşte asimilarea glucozei din alimente şi combate constipaţia.

Mai jos veti putea gasi o gama variata de leguminoase bio precum quinoa, hrisca, linte, naut, fasole, mazare, amaranth, mei si nu numai!

La CuBio vei gasi doar produse BIO, sanatoase, cu ingrediente organice, naturale! Opteaza pentru produse BIO pentru o alimentatie sanatoasa!

Leguminoasele BIO au fost atent selectionate, de Magazinul CUbio.ro, special pentru tine, deoarece 'a cauta' inseamna timp, iar CUbio.ro pretuieste timpul tau!

Va vom raspunde cu drag la toate intrebarile daca ne contactati fie pe email sau la numarul de telefon 0755373469.

Amarant BIO Amaranth-ul  cunoscut popular sub denumirea de stir,  este o planta cu frunze late, originara din jumatatea de sud a Americii de Nord. Amaranth-ul  BIO este bogat in proteine, continand toti cei opt aminoacizi esentiali (inclusiv lizina, un aminoacid ce lipseste din aproape toate cer...
Amarant BIO Amaranth-ul  cunoscut popular sub denumirea de stir,  este o planta cu frunze late, originara din jumatatea de sud a Americii de Nord. Amaranth-ul  BIO este bogat in proteine, continan...
17,50 lei
Amaranth BIO fara gluten Amaranth-ul  cunoscut popular sub denumirea de stir,  este o planta cu frunze late, originara din jumatatea de sud a Americii de Nord. Amaranth-ul  BIO este bogat in proteine, continand toti cei opt aminoacizi esentiali (inclusiv lizina, un aminoacid ce lipseste din aproa...
Amaranth BIO fara gluten Amaranth-ul  cunoscut popular sub denumirea de stir,  este o planta cu frunze late, originara din jumatatea de sud a Americii de Nord. Amaranth-ul  BIO este bogat in protei...
12,00 lei
Amestec BIO "Rasarit de soare" Quinoa este un aliment foarte nutritiv din America de Sud care era considerat, in trecut, aurul incasilor. Quinoa era considerata sacra si era folosita de catre incasi in ritualurile lor. Quinoa este o sursa de calciu importanta petru cresterea dintilor si oaselor ...
Amestec BIO "Rasarit de soare" Quinoa este un aliment foarte nutritiv din America de Sud care era considerat, in trecut, aurul incasilor. Quinoa era considerata sacra si era folosita de catre inca...
19,00 lei
Boabe BIO de naut fara gluten Nautul este denumit si fasole garbanzo,  a aparut cam acum 7,000 de ani in regiunile Orientului Mijlociu, dar nu a fost cultivata decat prin anii 3,000 IH. Prin secolul 16, exploratorii spanioli au raspandit aceste boabe cu gust de alune, untos si delicios, dincolo d...
Boabe BIO de naut fara gluten Nautul este denumit si fasole garbanzo,  a aparut cam acum 7,000 de ani in regiunile Orientului Mijlociu, dar nu a fost cultivata decat prin anii 3,000 IH. Prin secolu...
14,90 lei
Boabe BIO Azuki fara gluten Azuki este un tip de fasole cu boabe mici, de culoare maro-roșiatică, cu gust cremos care seamănă cu cel al nucilor.. Este folosită, cu precădere, în bucătăria asiatică atât în supe cât și în deserturi. În China și Japonia, acest tip de fasole este utilizat în preparar...
Boabe BIO Azuki fara gluten Azuki este un tip de fasole cu boabe mici, de culoare maro-roșiatică, cu gust cremos care seamănă cu cel al nucilor.. Este folosită, cu precădere, în bucătăria asiatică ...
12,90 lei
Boabe BIO de soia fara gluten Soia îşi are originile în China şi Japonia, fiind alături de orez, grâu, orz şi mei una dintre cele mai hrănitoare plante. Soia aparţine familiei leguminoaselor, fiind o erbacee anuală cu frunzele paripenat-compuse, moi, de un verde intens pe faţa expusă la soare. B...
Boabe BIO de soia fara gluten Soia îşi are originile în China şi Japonia, fiind alături de orez, grâu, orz şi mei una dintre cele mai hrănitoare plante. Soia aparţine familiei leguminoaselor, fiin...
8,70 lei
Boabe BIO de soia fara gluten Soia îşi are originile în China şi Japonia, fiind alături de orez, grâu, orz şi mei una dintre cele mai hrănitoare plante. Soia aparţine familiei leguminoaselor, fiind o erbacee anuală cu frunzele paripenat-compuse, moi, de un verde intens pe faţa expusă la soare. Pr...
Boabe BIO de soia fara gluten Soia îşi are originile în China şi Japonia, fiind alături de orez, grâu, orz şi mei una dintre cele mai hrănitoare plante. Soia aparţine familiei leguminoaselor, fiind...
10,50 lei
Boabe BIO rosii Kidney fara gluten Fasolea roşie cunoscută la fel ca "fasolea chili", are culoarea roşie-închis. Forma ei seamănă cu un rinichi, de unde provine şi denumirea kidney. Este deosebit de populară în India, Statele Unite şi Spania. Boabele BIO rosii Kidney sunt foarte bogate in vitamin...
Boabe BIO rosii Kidney fara gluten Fasolea roşie cunoscută la fel ca "fasolea chili", are culoarea roşie-închis. Forma ei seamănă cu un rinichi, de unde provine şi denumirea kidney. Este deosebit d...
19,40 lei
Bulgur BIO cu ardei si piper Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient. Cu toate că boulgour-ul poate conține mai multe tipuri de grâu, de obicei este din grâu tare, cunoscut la noi și ca ghircă. l...
Bulgur BIO cu ardei si piper Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient. Cu toate că boulgour-ul p...
19,70 lei
Bulgur BIO cu dovleac si citronela Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient. Cu toate că boulgour-ul poate conține mai multe tipuri de grâu, de obicei este din grâu tare, cunoscut la noi și ca ghi...
Bulgur BIO cu dovleac si citronela Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient. Cu toate că boulgou...
19,70 lei
Bulgur BIO cu urzici si fenicul Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient. Cu toate că boulgour-ul poate conține mai multe tipuri de grâu, de obicei este din grâu tare, cunoscut la noi și ca ghircă...
Bulgur BIO cu urzici si fenicul Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient. Cu toate că boulgour-u...
19,70 lei
Bulgur BIO din freekeh Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient. Cu toate că boulgour-ul poate conține mai multe tipuri de grâu, de obicei este din grâu tare, cunoscut la noi și ca ghircă. l este ...
Bulgur BIO din freekeh Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient. Cu toate că boulgour-ul poate c...
22,30 lei
Bulgur expres BIO cu cocos si sofran Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient. Cu toate că boulgour-ul poate conține mai multe tipuri de grâu, de obicei este din grâu tare, cunoscut la noi și ca ...
Bulgur expres BIO cu cocos si sofran Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient. Cu toate că boul...
22,60 lei
Bulgur traditional BIO Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient. Cu toate că boulgour-ul poate conține mai multe tipuri de grâu, de obicei este din grâu tare, cunoscut la noi și ca ghircă. l este ...
Bulgur traditional BIO Termenul de bulgur desemnează atât amestecul de boabe de grâu măcinate mare, cât și mâncarea ce conține acest amestec ca principal ingredient. Cu toate că boulgour-ul poate c...
10,10 lei
Cous-Cous BIO Cous-cous-ul BIO este originar din Maroc, Tunisia, Algeria, Libia și Egipt, devenind un aliment folosit și în bucătăriile europene.  Cous-cous-ul BIO este unul dintre cele mai sanatoase produse pe baza de cereale. Sub forma de granule sferice din faina de grau dur, acesta contine mu...
Cous-Cous BIO Cous-cous-ul BIO este originar din Maroc, Tunisia, Algeria, Libia și Egipt, devenind un aliment folosit și în bucătăriile europene.  Cous-cous-ul BIO este unul dintre cele mai sanatoa...
14,20 lei
Cuscus alb BIO Cuscus-ul BIO este originar din Maroc, Tunisia, Algeria, Libia și Egipt, devenind un aliment folosit și în bucătăriile europene.  Cuscus-ul BIO este unul dintre cele mai sanatoase produse pe baza de cereale. Sub forma de granule sferice din faina de grau dur, acesta contine multe v...
Cuscus alb BIO Cuscus-ul BIO este originar din Maroc, Tunisia, Algeria, Libia și Egipt, devenind un aliment folosit și în bucătăriile europene.  Cuscus-ul BIO este unul dintre cele mai sanatoase pr...
14,20 lei
Cuscus BIO cu flori Cuscus-ul BIO este originar din Maroc, Tunisia, Algeria, Libia și Egipt, devenind un aliment folosit și în bucătăriile europene.  Cuscus-ul BIO este unul dintre cele mai sanatoase produse pe baza de cereale. Sub forma de granule sferice din faina de grau dur, acesta contine mu...
Cuscus BIO cu flori Cuscus-ul BIO este originar din Maroc, Tunisia, Algeria, Libia și Egipt, devenind un aliment folosit și în bucătăriile europene.  Cuscus-ul BIO este unul dintre cele mai sanatoa...
19,80 lei
Cuscus BIO cu porumb si orez Cuscus-ul BIO este originar din Maroc, Tunisia, Algeria, Libia și Egipt, devenind un aliment folosit și în bucătăriile europene.  Cuscus-ul BIO este unul dintre cele mai sanatoase produse pe baza de cereale. Sub forma de granule sferice din faina de grau dur, acesta c...
Cuscus BIO cu porumb si orez Cuscus-ul BIO este originar din Maroc, Tunisia, Algeria, Libia și Egipt, devenind un aliment folosit și în bucătăriile europene.  Cuscus-ul BIO este unul dintre cele ma...
24,60 lei
Cuscus BIO cu quinoa si spelt   Cuscus-ul BIO este originar din Maroc, Tunisia, Algeria, Libia și Egipt, devenind un aliment folosit și în bucătăriile europene.  Cuscus-ul BIO este unul dintre cele mai sanatoase produse pe baza de cereale. Sub forma de granule sferice din faina de grau dur, acest...
Cuscus BIO cu quinoa si spelt   Cuscus-ul BIO este originar din Maroc, Tunisia, Algeria, Libia și Egipt, devenind un aliment folosit și în bucătăriile europene.  Cuscus-ul BIO este unul dintre cele...
35,70 lei
Cuscus BIO din grau dur Kamut-ul BIO este o sursă excelentă de proteine, fibre si minerale ca: selesiu, zinc, potasiu,mangan si magneziu într-o măsură mai mare ca grâul obișnuit. Proprietățile sale antioxidante se datorează conținutului foarte ridicat de seleniu, zinc, polifenoli si vitamina E. K...
Cuscus BIO din grau dur Kamut-ul BIO este o sursă excelentă de proteine, fibre si minerale ca: selesiu, zinc, potasiu,mangan si magneziu într-o măsură mai mare ca grâul obișnuit. Proprietățile sale...
16,50 lei

1 – 20 products of 80