Ceai negru BIO | CUbio.ro

Inainte de a afla despre beneficiile ceaiului negru BIO, sa aflam cate ceva despre cum a aparut!

Cu 4000 de ani in urmă, frunzele plantei camellia sinensis au fost folosite pentru prima dată ca un agent de aromatizare pus în apa fierbinte. Chiar dacă această infuzie nu era un ceai negru, a fost începutul unei tradiții de experimentare a plantei care a dus în cele din urmă la apariția ceaiului negru.

Ceaiul negru diferă de alte tipuri de ceai prin faptul că este mult mai bine fermentat. Procesul de fermentare sau oxidare folosit pentru a se obține acest ceai duce la crearea unei băuturi cu o aromă mult mai puternică decât cea a ceaiurilor verzi sau albe. Se crede că ceaiul negru a fost descoperit accidental când un lot de frunze de ceai a fost lăsat nesupravegheat și s-a oxidat. Ceaiul rezultat a fost mai închis la culoare, mai puternic la gust și avea un conținut de cafeină mult mai mare.

Beneficiile ceaiului negru BIO...

Citeste mai mult..

Ne cerem scuze dar nu exista produse in categoria selectata..:(

1 – 0 products of 0